Slobodno se priključite prvom, možda i posljednjem, ali svakako prvom GORILINOM IZBORU NAJ SERIJA GODINE!!!!

by

magnets1

Jednostavno da jednostavnije ne može biti, ako si ljubitelj/ica serija pozivam te da:

pod 1) složiš top-listu najdražih ti serija iz 2012.najmanje pet / najviše deset; poželjno je da lista bude rangirana, ali i nije nužno

pod 2) pošalješ mi je na djevojke et yahoo točka com najkasnije do utorka 15.1. (dakle, kroz idućih tjedan dana!)

Pod “serije iz 2012.” mislim na, naravno, serije čije su se nove epizode premijerno prikazivale u 2012. na njihovim matičnim televizijskim kanalima, i vrednujete ih isključivo po epizodama premijerno prikazanima u 2012; naprimjer, ako glasate za “Blue Bloods” – glasate za “Blue Bloods” od S02E10 (premijerno prikazano 6.1.2012.) do S03E09 (premijerno prikazano 7.12.2012).

Napomenite ako biste i eventualno možda pisali i neke eventualne crtice! Kažem “eventualno” i “možda” jer nisam baš siguran u blistav odaziv: ako liste pošalje samo dvoje-troje ljudi, sve skupa ću okačiti mačku o rep: ako vas pošalje petero-šestero, objavit ću samo grupnu listu bez ikakvih crtica; ako se odazove dvoznamenkast ljudi – od kojih se više njih prijavilo za pisanje – onda bi se mogao raditi i top 10, 15, 20 ili koliko već s crticama!

Pa eto, šaljite listu ako imate listu za poslati, ako imate kakve nedoumice pitajte u komentarima, a od sutra kreće i Gorilin izbor naj albuma 2012. pa nek bude veselo!!!

Jedan odgovor to “Slobodno se priključite prvom, možda i posljednjem, ali svakako prvom GORILINOM IZBORU NAJ SERIJA GODINE!!!!”

  1. Jurica Says:

    Albumi me niti najmanje ne interesiraju. Konačno jedan izbor vizualnog medija! Još kad bi bili i filmovi… Bit će lista! I drage volje crtica!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s


%d bloggers like this: