Na pomolu: GORILINI NAJ-ALBUMI 2010.

by

Očekivao sam da će ova rabota okupiti jedva dvadesetak ljudi, ako ne i manje – tako da sam jako sretan s time što je na kraju glasao čak 31 čovjek! A ti čovjekovi su: Nikola Adžaga, Andrej Arnerić, Bilanda Ban, Matko Botić, Neven Fitnić, Mirza Gazibegović, Velimir Grgić, Rea Hadžiosmanović, Aleksandar Holiga, Matej Ivušić, Tonći Kožul, Željko Krešić, Zoran Lazić, Matilda Maloku, Bojan Mandić, Dino Marelić, Ozren Milat, Vatroslav Miloš, Goran Pavlov, Goran Pećanac, Martin Pervan, Nikola Pezić, Ante Prtenjača, Bruno Pušić, Dražen Smaranduj, Bojan Stilin, Jelena Svilar, Danijela Šašo, Andrija Škare, Nikola Šprljan i Josip Visković.

Glavna stvar koju sam htio postići s novim sistemom glasanja je da lista ne bude ista kao i sve druge – i mislim da je upalilo! Naravno da ćete u topu 50 naići na sve uobičajene sumnjivce s inih lista naj albuma 2010, ali ima i dosta iznenađenja, a ni sumnjivci nisu uvijek na pozicijama na kojima biste ih očekivali!

Hvala svima koji su glasali, i još dodatno hvala svima koji su pisali crtice!!! Hvala i Potlisti na supportu.

Odbrojavanje kreće sutra, svaki dan po pet komada, a paralelno s time ću svakih par dana izlistavati i albume koji nisu uspjeli upasti u top 50.

Eto, čitamo se jako, jako skoro, i zamolio bih još samo da do samog kraja izlistavanja ne spominjete koliko ste čemu dali bodova – bit će prilike za to u posebnom postu na kraju svega!

Oglasi

3 komentara to “Na pomolu: GORILINI NAJ-ALBUMI 2010.”

 1. Dražen Says:

  nadam se da su sumnjivci ovi iz 4 fotke na vrhu i da nisu tamo gdje bi ih svi očekivali 😀

 2. Gogo Says:

  Meni na kraju novi sistem nije ni dobar ni loš. Mislim da bi trebalo nekako bolje sredit broj bodova u odnosu na broj glasača, jer je ovako jedan čovjek dovoljan za album puknit u top 5. Ili eventualno množit s nekim koeficijentom kako bi se donekle honorirao i broj glasova. Je da onda to opet favorizira dosadne očekivane naslove, ali jebiga ako ih ljudi vole više, ko nam kriv. Jer po meni lista nije ispala toliko raznolika koliko frankeštajnovski spoj najsrednije indie struje i povremenih osobnih ispada. Al neka, ima vremena za doradu sistema.

 3. Tonći Says:

  “nije ispala toliko raznolika koliko frankeštajnovski spoj najsrednije indie struje i povremenih osobnih ispada”

  s obzirom na Gorilinu publiku (ili barem onaj segment koji sudjeluje u glasanju za ovakve liste) – mislim da je to manje-više i jedini oblik raznolikosti koji je uopće izvediv! tako da je meni to sasvim oke.

  u svakom slučaju, neka se lista izvrti pa ćemo onda svi prodiskutirati kako je sistem funkcionirao i kako ćemo ubuduće…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s


%d bloggers like this: